I.M. The Barberacademy

100% tevredenheid

Beste barbier Europa 2018

  100% tevredenheid
  Beste barbier Europa 2018

I.M. The Barberacademy

I.M. The Barberacademy is een kleinschalige acedemie voor ervaren of onervaren barbiers die het maximale uit zichzelf willen halen. 

Over ons

Voor beginners & gevorderden

Wij zijn een kleinschalige academie in Ermelo, midden op de Veluwe,  waarbij de student echt centraal staat. Samen met onze studenten zorgen wij ervoor dat ze het maximale uit zichzelf halen in een korte periode. Effectief, voordelig en zeer kwalitatief. Deze belangrijke combinatie zorgt ervoor dat onze opleidingen als zeer waardevol worden ervaren. 

Bij ons leer je het vak nagenoeg volledig in de praktijk. Uiteraard is er op de vloer, in de barbershop, ook tijd voor theorie. Dit wordt echter tussen de lessen door gegeven, zodat de theorie direct toegepast kan worden in de praktijk. Het is geen zelfstudie en alles gebeurd onder begeleiding van Ionut Matei. 

Waarom I.M. The Barberacademy

 Les van Ionut Matei, beste Barbier Europa 2018. Kleinschalig & persoonlijk.
 Aantrekkelijk geprijsd. 
 Gratis parkeren. 
 Centraal station op 3 min. loopafstand. 
 Alles gericht op de praktijk. 

Over Ionut Matei

Mijn naam is Ionut Matei , ik was 19 toen ik mij realiseerde dat barbier worden mijn ultieme droom is. Tijdens mijn opleiding op de barberschool kwam mijn passie om barbier te zijn echt tot z’n recht. Na het afronden van de opleiding heb ik veel ervaring opgedaan als barbier.  Een hoogtepunt was dat ik in April 2018 de prijs als Beste barbier van Europa in ontvangst mocht nemen. Ook heb ik veel les gegeven in de Barber school van Amsterdam. 

Naast de droom om barbier te worden was het ook een droom om mijn eigen barbershop te beginnen. Sinds enkele jaren heb ik daarom een Barbershop in Ermelo. In mijn barbershop hangt een relaxte sfeer waar altijd tijd is voor een gezellig praatje, die ook heerst tijdens de opleidingen. Met mijn barbershop bedien ik zeer diverse klanten waaronder ook diverse bekende Nederlanders zoals Donny v/d Beek, Danny Froger, Dušan Tadić en Marin Razvan.

Met veel passie breng ik mijn ervaring over op degene die het vak willen leren of die hun kennis verder willen verbeteren tijdens de opleidingen. Ik neem echt de tijd voor mijn studenten en zorg ervoor dat iedereen het maximale uit zijn lessen haalt. 

Onze kernwaarden

Wij doen ons uiterste best om jou de meest waardevolle ervaring te bieden. Jouw tevredenheid is ons succes. Niet tevreden of niet naar verwachting? Laat het ons weten zodat we dit samen kunnen oplossen. 

Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en passen onze kennis toe in de barbershop, Ionut Barbershop in Ermelo. Dit is onderdeel van I.M. The Barberacademy.

Wij knippen zeer uitlopende kapsels bij zowel bekende als onbekende Nederlanders. Wij kunnen jou alles leren zodat je met elk kapsel vertrouwd kan worden!

We werken in kleine groepen waarbij Ionut Matei altijd aandacht heeft voor de student. De opleidingen worden zo veel mogelijk afgestemd op jouw ervaring en doelen. 

Wij werken op een effectieve manier, je bent immers bij ons op te leren knippen. We richten de opleiding hierop in en leren jou de belangrijkste vaardigheden met zo min mogelijk theorie. Zo kun jij in korte tijd vertrouwd raken met het vak en veel ervaring opdoen. 

Get in touch!

Laat een bericht achter


   06 33 73 74 03

   info@imthebarberacademy.nl